Nyt tag og andre tagprojekter i Fredericia og omegn

Taget er kronen på huset – Lad os hjælpe dig med et nyt tag i Fredericia & omegn

Lad os hjælpe dig med et nyt tag i Fredericia og omegn. Taget er, udover at være den vigtigste funktion på hele huset, også ”kronen” på huset. Hvis ikke taget passer til huset eller til ejernes personlighed, kan hele huset føles forkert og derfor er det vigtigt at man kommer rigtig i mål med taget.

I Hardish Byg kender vi den vigtighed og har erfaring med de fleste typer tage. Alt fra tagsten, tagpaptag til skiffertag. Vi står for både bortskaffelse af de gamle materialer, opretning af gamle lægter og montagen af den nye tagbeklædning.

Skal dit hus bruge en helt ny tagkonstruktion kan vi også være behjælpelige med både opmåling af spær, valg af materialer og selvfølgelig indkøb og montage.

Derudover arbejder vi også med: nybyg, renovering og udskiftning af døre og vinduer. Tag endelig kontakt til os, så kan vi tag en snak om dit nye projekt.

Kontakt os hvis du ønsker et nyt tag i Fredericia

Ønsker du at få lavet et nyt tag i Fredericia? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at få udarbejdet et nyt tag i Fredericia eller omegn. Hvis du har yderligere såpørgsmål til vores arbejde, så kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Du kan ringe til os på: (+45) 26 12 56 03 eller sende en mail til: Hardish.Byg@gmail.com – Vi ser frem til at høre fra dig.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon 26 12 56 03 eller mail Hardish.Byg@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.